Engle Himlens Beboer

Hvad er Engle Om
Ærkeengle
Om
Skytsengle
Diverse om Engle Engle
Billeder
Husets
Engle
Til vores
Gæstebog
Til
Forsiden

 

 

 

 

Skytsengle

En skytsengel er en engel, som har fået til opgave at varetage beskyttelse af dig.
Alle mennesker har en skytsengel og mange af os har mærket til vores skytsengel, hvis vi har været ude for noget dramatisk i vores liv eller blot tilladt vores skytsengel at være der for os.

 Skytsengel omtales undertiden også som ledsager engel, hvilket referere til at de ledsager os på vores vej igennem livet - fra fødsel til død.

En skytsengel kan beskrives som et venligsindet væsen, der varetager den særlig opgave at tage sig af os. Ens skytsengel vil i situationer hvor man har brug for hjælp, på forskellige måder være der for en og hjælpe, råde og vejlede.

Kan man kommunikere med sin skytsengel ?

Både ja og nej. Indenfor det spirituelle er forskellige fremgangsmåder, hvorpå man kan føle og kommunikere med sin skytsengel.

De fleste fremgangsmåder minder om meditation, hvor man for eksempel koncentrere sig om sin Skytsengel og derved fremkalder den.

Der er nogle som postulere at de kan kommunikere direkte med deres skytsengel og andre som fortæller at deres kommunikation med deres skytsengel er af mere indirekte karakter.

Din skytsengel har fået til opgave at varetage beskyttelse af dig, men hvor langt går denne beskyttelse og hvad kan du egentlig bede din skytsengel om ?

Mange mennesker beder deres skytsengel om et nyt arbejde, en ny bolig, at en i familien skal blive rask af sin sygdom etc.

Hvis man ønsker sig noget, som enten kan skade dig eller andre, vil du ikke få disse ønsker opfyldt Ligeledes vil du ikke få opfyldt ønsker, der strider imod livets love.

Basalt set er det din skytsengel der beskytte dig og dels at lede dig på rette vej. Din skytsengel dig al mulig godt, men du skal være parat til at tage imod.
Og det kan godt være at du ikke er det, selvom du måske selv tror det.

Engle er moralske og deres gerninger udfolder sig kun indenfor et klart etisk og moralsk regelsæt. Hvis du således handler kriminelt, mister du kontakten med din skytsengel på dette område. Din engel vil ikke hjælpe dig på det niveau.
Men måske mest af alt, kan tro på din skytsengel give dig en følelse af at blive beskyttet, af at der er nogen der holder hånden over dig og tænker på dig, har uendelig kærlighed til dig og som vil dig alt mulig godt.

Herunder ligger også det med at have et håb for fremtiden. Dette er meget væsentligt.

Nogle gange kan ens tanker omkring tilværelsens kendsgerninger være barske at forholde sig til. Især hvis man har nogle store uforløste længsler, såsom at finde kærlighed i livet, få børn, finde den rette arbejdsmæssige hylde etc.

Så kan tilværelsen godt nogle gange virke lidt barsk og så er det rart at have håb for fremtiden. Rart at tænke på at der er en positiv hensigt bagved hvad der lige nu sker i ens tilværelse - man skal lærer noget af dette, for at komme videre - og idet ens skytsengel passer på en, så ligger der noget dejligt og venter på en - måske lige rundt om det næste hjørne.

Du kan sende din skytsengel ud for at passe på en, som du mener, har særlig brug for beskyttelse i en periode.

Det kan være, hvis der er en, som har brug for noget ekstra beskyttelse eller omsorg i en periode. Dette svarer til at man sender gode energier i retningen af et andet menneske.

Og det er i sig selv en god ting